Բրինձն ընտրում ենք, լվանում, թրջում սառը ջրում, հետո քամում քամիչով: Ապա բրինձը լցնում ենք տաք կաթի մեջ և եփում մարմանդ կրակով՝ պարբերաբար խառնելով: Վերջում կաթնապուրին ավելացնում ենք աղ և շաքարավազ:
Ըստ ճաշակի ավելացնում ենք մեղր, դարչին և կարագ:
Ճաշակում ենք տաք և սառը վիճակում:
500գ կաթին՝ 40գ բրինձ, աղ և շաքարավազ ըստ ճաշակի: Մեղրը, դարչինը և կարագը ըստ ճաշակի:
Համե՛ղ է: Առողջարա՛ր է: Սննդարա՛ր է:
Կարգավորում է ստամոքսի աշխատանքը, սննդային խանգարումները:
Փորձե՛ք, վայելե՛ք, համոզվե՛ք:
No comments:
Post a Comment