Monday, March 31, 2014

Կաթնապուր

  Բրինձն ընտրում ենք, լվանում, թրջում սառը ջրում, հետո քամում քամիչով: Ապա բրինձը լցնում ենք տաք կաթի մեջ և եփում մարմանդ կրակով՝ պարբերաբար խառնելով: Վերջում կաթնապուրին ավելացնում ենք աղ և շաքարավազ: 
Ըստ ճաշակի ավելացնում ենք մեղր, դարչին և կարագ:
   Ճաշակում ենք տաք և սառը վիճակում: 

500գ կաթին՝ 40գ բրինձ, աղ և շաքարավազ ըստ ճաշակի: Մեղրը, դարչինը և կարագը ըստ ճաշակի:

  Համե՛ղ է: Առողջարա՛ր է: Սննդարա՛ր է:
 Կարգավորում է ստամոքսի աշխատանքը, սննդային խանգարումները:
   Փորձե՛ք, վայելե՛ք, համոզվե՛ք:

No comments:

Post a Comment