Ցորենի կորկոտն ընտրել, լվանալ և եփել մինչև պատրաստ լինելը: Ոսպն ընտրել, լվանալ, եփել մինչև պատրաստ լինելը և պաղեցնել: Պաղած ոսպը խառնել կորկոտին: Չորթանը բաց անել 500գ ջրով, լցնել ոսպի և կորկոտի խառնուրդի մեջ՝ պարբերաբար խառնելով, թողնել, որ եռա:
Սյունիքի սպասը մատուցել սառը, վրան համեմ ցանած:
20գ ոսպին՝ 20գ կորկոտ, 50գ չորթան, 10գ ալյուր, աղը, համեմը՝ ըստ ճաշակի:Համեղ է: Փորձե՛ք, վայելե՛ք:
No comments:
Post a Comment